​Levering af CE mærket bygningsstål, Certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC 2

​Altaner i stål i Hornbæk og i Nordsjælland

Hjortgaard Smede og Montage ApS laver altaner i stål helt fra bunden, og vi hjælper dig gerne med ideer og udkast, så du kan få din helt egen altan med et unikt udseende, der passer til din egen smag samt behov og ønsker.

Vi hjælper med at ansøge kommunen om tilladelse

Vi hjælper dig også gerne med at udarbejde de papirer, som skal benyttes, når man søger kommunen om lov til at få lavet altaner i stål. Du skal også tage højde for, om lokalplanen overhovedet tillader opsætning af altaner på din ejendom.

Vi laver altaner i stål, men der kan naturligvis laves med en bund af andet materialer. Vi kan for eksempel lave altaner med en bund af træ eller fiberbeton, og vi kan lave gelænder af glas. Mulighederne er mange.

Altaner i stål skal ikke vedligeholdes

Fordelen ved altaner i stål er, at der ikke nogen vedligeholdelse af disse , fordi de er galvaniserede. De kan derved holde i rigtigt mange år. Desuden er altaner i stål ganske fleksible i fremstilling og opsætning. Det er med andre ord næsten muligt at lave ethvert design og enhver opsætning.

Vi opsætter altaner i stål i mange typer af ejendomme i Hornbæk og i Nordsjælland, og det kan være som erstatning af en tidligere altan, og det kan være som en helt ny altan. Det kan være på førstesalen i et hus eller en villa, og det kan være mange andre steder.

Få mere af vide om altaner i stål

Ring til os for at få mere at vide om altaner stål og dine muligheder. Du kan ringe på telefon 49 20 30 38, men du kan også skrive en e-mail til hjortgaardsmed@mail.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi​

Find os​

​Borsholmvej 21, 3100 Hornbæk

​​Find os med Google Map​​s

Kontakt​ os

Telefon:49 20 30 38 / 

29 61 63 38 

E-mail: hjortgaardsmed@mail.dk