​Levering af CE mærket bygningsstål, Certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC 2

Gelænder for private og erhverv i Nordsjælland

Vi kan designe, fremstille og montere enhver form for gelænder. Vi kan lave gelænder for private, for virksomheder og for nybyggeri i Hornbæk og resten af Nordsjælland. Vi kan reparere eller udskifte et nuværende gelænder, ligesom vi kan ændre på det. Det kan være, at du ønsker et nyt design eller at du ønsker en tilpasning.

Du kan få et gelænder i traditionelt design eller i eget unikt design

Umiddelbart er et gelænder en praktisk ting, som hjælper dig med at holde balancen og forhindre at dig i at falde ned, men det er også en væsentlig del af designet af en trappe. Vi kan for eksempel tilbyde at lave et traditionelt eller et helt unikt gelænder med dit eget design. Det er også muligt at kombinere et stålgelænder med andre materialer som for eksempel træ, hvis du ikke ønsker en håndliste i stål eller plastik.​

Vi vejleder om regler og design

Vi kommer gerne ud for at rådgive og vejlede omkring de forskellige muligheder omkring design og type, herunder om de særlige krav, der er omkring gelændere. Det skal blandt andet have en bestemt højde, og der skal være en bestemt minimumsafstand mellem pælene i gelænderet. Desuden kan der være nogle praktiske og æstetiske forhold, som du bør tage i betragtning, men som du måske ikke har overvejet.

Få et uforpligtende tilbud på et gelænder

Kontakt os hos Hjortgaard Smede og Montage ApS i Hornbæk på Nordsjælland på telefon 49 20 30 38 eller e-mail hjortgaardsmed@mail.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt gelænder, eller hvis du i første omgang ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde og hjælpe med.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi​

Find os​

​Borsholmvej 21, 3100 Hornbæk

​​Find os med Google Map​​s

Kontakt​ os

Telefon:49 20 30 38 / 

29 61 63 38 

E-mail: hjortgaardsmed@mail.dk