Stålkonstruktioner fremstilles i Nordsjælland

Hos Hjortgaard Smede & Montage ApS i Hornbæk fremstiller og monterer vi stålkonstruktioner af enhver art, for både private og virksomheder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. 

Vi har ekspertise inden for projektering, fremstilling af komponenter og montage. Herunder arbejdet med materialer i jern, rustfri stål og aluminium.

Løbende udvikling af nye arbejdsmetoder og teknikker

Vi udvikler hele tiden nye arbejdsmetoder og teknikker for at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet igennem hele produktionsforløbet. 

Du er i øvrigt meget velkommen til at følge fremstillingsprocessen for at se, hvordan vi arbejder.

Vores opgaver, især inden for stålkonstruktioner, spænder vidt lige fra bygningskonstruktioner til havelåger. Vi producerer stålkonstruktioner og andre konstruktioner til nybyggeri, men også reparation og vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner.​

Vi kan blandt andet fremstille følgende produkter til private og virksomheder:

  • Reparation og vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner
  • Samt diverse smedearbejde

​Vores mange forskelligartede opgaver inden for mange brancher har givet os værdifulde erfaringer, og derved kan du være sikker på at få en god sparringspartner.

Få en pris på stålkonstruktioner

Kontakt os på telefon 49 20 30 38 og lad os drøfte, hvordan vi sammen løser din opgave omkring stålkonstruktioner bedst muligt. Du kan også skrive en e-mail til info@hjortgaardsmed.dk.

Kontakt os!

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kreditvurderet af Bisnode

April 2018

bisnode

Over 20 års erfaring

Certificeret specialist i stålkonstruktioner

Du er dækket af Håndværker garanti