Ståltrapper og udendørs trapper fremstilles og vedligeholdes

Hos Hjortgaard Smede og Montage ApS i Hornbæk fremstiller vi ståltrapper til kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn - og vi fremstiller lige præcis den trappe, som du ønsker i forhold til design.

Derfor kommer vi meget gerne ud for at hjælpe dig med at afgøre, hvordan du bør få udført din trappe, så den kommer til at passe ind i omgivelserne, og hvordan du får udnyttet pladsen i dit hus, i din virksomhed eller i din ejendom bedst muligt.

Trapper til private boliger og kontorer

Du kan med fordel benytte ståltrapper i en privat bolig eller på et kontor i en ejendom, eftersom det er en solid løsning, der næsten kan udføres på enhver tænkelig måde, fordi stål er et stærkt, solidt og holdbart materiale.​​

Reparationer og ændringer

Vi kan lave reparationer på din nuværende trappe, hvis det er nødvendigt. Ligeledes kan vi udføre tilpasninger eller ændringer af nuværende ståltrapper og udendørs trapper.

Få en pris på ståltrapper

Ring på telefon 49 20 30 38 eller skriv til info@hjortgaardsmed.dk for at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til fremstilling, opsætning og vedligeholdelse af udendørs trapper.

Kontakt os!

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kreditvurderet af Bisnode

April 2018

bisnode

Over 20 års erfaring

Certificeret specialist i stålkonstruktioner

Du er dækket af Håndværker garanti