​Levering af CE mærket bygningsstål, Certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC 2

Ståltrapper fremstilles og vedligeholdes i Nordsjælland

Hjortgaard Smede og Montage ApS fremstiller ståltrapper i Hornbæk og i Nordsjælland, og vi fremstiller lige præcis den trappe, som du ønsker i forhold til design. Derfor kommer vi meget gerne ud for at hjælpe dig med at afgøre, hvordan du bør få udført din trappe, så den kommer til at passe ind i omgivelserne, og hvordan du får udnyttet pladsen i dit hus, i din virksomhed eller i din ejendom bedst muligt.

Opfører ståltrapper i private boliger og på kontorer

Du kan med fordel benytte ståltrapper i en privat bolig eller på et kontor i en ejendom, eftersom det er en solid løsning, der næsten kan udføres på enhver tænkelig måde, fordi stål er et stærkt, solidt og holdbart materiale.​

Det er muligt at få lavet ståltrapper i forskellige materialer, og det kan vi naturligvis også hjælpe og vejlede med. 

Vi kan stort set fremskaffe alle former for materialer i forbindelse med fremstilling af ståltrapper. Vi kan med andre ord lave alle typer af trapper i stål og i enhver forbindelse, og den behøver naturligvis ikke at ligne en ståltrappe.

Vi udfører også reparationer og ændringer

Desuden kan vi hjælpe med småting, hvis der er behov for det; og vi kan lave reparationer på din nuværende trappe, hvis det er nødvendigt, ligesom vi kan udføre tilpasninger eller ændringer af nuværende trapper.

Ring på telefon 49 20 30 38 eller skriv til hjortgaardsmed@mail.dk for at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til fremstilling, opsætning og vedligeholdelse af ståltrapper i Hornbæk og Nordsjælland.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi​

Find os​

​Borsholmvej 21, 3100 Hornbæk

​​Find os med Google Map​​s

Kontakt​ os

Telefon:49 20 30 38 / 

29 61 63 38 

E-mail: hjortgaardsmed@mail.dk